Sponsoren van het festival

Broekmans Logistics
Lees meer +

Broekmans Logistics

Broekman Logistics is een full service logistiek bedrijf gespecialiseerd in vervoer over zee, de weg, het spoor, door de lucht en multimodaal transport. Wereldwijd zorgen wij voor Value Added Logistics en Value Added Services, zoals de opslag en distributie van goederen. Als betrouwbare logistieke partner willen wij onze klanten op alle denkbare vlakken ondersteunen.

Akomar
Lees meer +

Akomar

Akomar is a medium-sized international shipping- and forwarding company, established in 1995. We are iso 9001-2008 certified, member of FENEX, FIATA, IATA. Our company works for large, medium-sized and small companies, from different branches. Our clients are multinationals as well as medium and small-scale businesses. A wide variety of clients ensures certainty and continuity. The trademark of Akomar is “The sea is the limit “- but we have also no limits in the sky, on the road or by rail.

Drijfhout Vlieland
Lees meer +

Drijfhout Vlieland

Drijfhout is al vele jaren een begrip op Vlieland. De, veelal zelf geschreven, liedjes en traditionele eiland muziek van Drijfhout en de sfeer op het eiland passen als geen ander bij elkaar. De ruwe, vrolijke, romantische, nostalgische en stoere liederen worden op onnavolgbare wijze met sterke verhalen aan elkaar gesmeed. Of het nu is op de Vliehors tijdens een avondtocht bij kampvuur, in het theater Podium Vlieland, midden in de natuur, op het strand of bij de openhaard in uw vakantie huisje; Drijfhout maakt uw verblijf op het eiland onvergetelijk (en tijdens de optredens aan de wal krijgt u onmiddellijk zin op eens lekker uit te gaan waaien op Vlieland!!)

Erasmus Stichting
Lees meer +

Erasmus Stichting

De Erasmusstichting beoogt met financiële bijdragen het onderwijs, de kunsten en de wetenschap in Rotterdam te bevorderen. Zij doet dit overeenkomstig de wensen van dr Elie van Rijckevorsel, die op 17 juli 1911 de Erasmusstichting heeft opgericht.

Gemeente Rotterdam
Lees meer +

Gemeente Rotterdam

De gemeente Rotterdam wil dat de stad een sterk cultureel klimaat heeft. We willen optimale voorwaarden scheppen voor de productie van kunst en cultuur, voor de toegankelijkheid ervan en voor het delen van informatie, kennis en middelen. Onder kunst en cultuur wordt meer verstaan dan alleen beeldende kunst, theater, dans, muziek, musea en film. Ook de bibliotheek, culturele evenementen en de creatieve industrie zijn voorbeelden van kunst en cultuur. Om de doelen op het terrein van kunst en cultuur te bereiken, maakt de gemeente beleid, zoals het bibliotheekbeleid, het lokaal mediabeleid, vrijetijdsbeleid en het vierjaarlijkse Cultuurplan, en zorgen we ervoor dat dit beleid wordt uitgevoerd door diverse culturele organisaties. Hiervoor stellen we meerjarige subsidies beschikbaar en subsidies voor de uitvoering van eenmalige projecten.

BSB Reclame
Lees meer +

BSB Reclame

B.S.B. Reclame is een erkend signbedrijf dat bestaat uit een enthousiast team van ervaren signmakers , DTP-ers en ontwerpers opererend in de gehele Benelux. 21 jaar geleden klein begonnen en door flexibiliteit, kwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding groot geworden tot een bedrijf met alle disciplines onder één dak, met als doel uw omzet en naamsbekendheid te vergroten. Via deze website geven wij u een beeld over de mogelijkheden en producten die er zijn om uw reclame-uitingen vorm te geven. Wij zijn een Sibon erkend signbedrijf www.sibon.nl

Hogeschool Rotterdam
Lees meer +

Hogeschool Rotterdam

Hogeschool Rotterdam is een toonaangevend kennisinstituut voor hoger beroepsonderwijs waar ruim 30.000 studenten en 3000 medewerkers aan hun carrière werken. Hogeschool Rotterdam benut de kennis en ervaring van de beroepspraktijk voor haar opleidingen en geeft die ook terug.

Hogeschool Rotterdam is onlosmakelijk verbonden aan Rotterdam en nauw betrokken bij de ontwikkeling van de stad. Die hechte band met de omgeving is typerend voor de hogeschool en blijkt uit samenwerkingsverbanden met gemeente, instellingen en bedrijfsleven.

Eliza Mathilde Fonds
Lees meer +

Eliza Mathilde Fonds

Oprichtster en naamgeefster Elise Mathilde (Hilda) van Beuningen (1890-1941) was het tiende en jongste kind van het echtpaar Van Beuningen-Brain. Een vrolijk en levenslustig mens, sociaal voelend, gezellig en dol op honden. In 1940 trouwde zij met de toen 75-jarige weduwnaar C.R.Th. baron Krayenhoff. Zij was het zonnetje in zijn leven. Maar ruim een jaar na het huwelijk overleed zij, kinderloos. Zij liet haar vermogen na aan de in 1935 door haar opgerichte Stichting Elise Mathilde Fonds. Het stichtingsbestuur bestaat uit nakomelingen van het echtpaar Van Beuningen-Brain.

Driesprong Groep
Lees meer +

Driesprong Groep

Onder de paraplu van de Driesprong Groep zijn drie werkmaatschappijen actief. Dit zijn Driesprong Glas- en Gevelreiniging BV, de overgenomen werkmaatschappij Eijgenraam Glas- en Gevelreiniging BV en Driesprong Aannemingsbedrijf BV.

Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Of het nu gaat om de Glas- en Gevelreinigingssector of om ons Aannemingsbedrijf. Al deze sectoren leveren een dienstenpakket dat uitstekend aansluit op de wensen van de opdrachtgevers. Vakbekwame medewerkers, met inachtneming van alle wettelijke regels en normen, leveren kwaliteitswerk tegen acceptabele prijzen. Dit zijn de sterke onderscheidende punten van Driesprong BV. Wij mogen ons dan ook tot een van de meest gerenommeerde en klantgerichte bedrijven van Nederland rekenen. Kortom, een ervaren en dynamisch bedrijf met een zuivere visie. Samen met onze medewerkers streven wij naar een langdurig samenwerkingsverband met onze opdrachtgevers.

EHBO afdeling Kralingseveer
Lees meer +

EHBO afdeling Kralingseveer

De EHBO-vereniging Kralingseveer bestaat sinds 1953 en verzorgt cursussen voor beginners en gevorderden. We assisteren bij evenementen zoals de avondvierdaagse, popconcerten en sportwedstrijden. Tevens verzorgen we EHBO-cursussen op scholen, bij bedrijven (eventueel in company) en instellingen.

Van Leeuwen Van Lignac Stichting
Lees meer +

Van Leeuwen Van Lignac Stichting

Van Leeuwen Van Lignac Stichting werd op 19 mei 1995 opgericht door Abraham van Leeuwen. Hij werd in 1918 in Rotterdam geboren. Door hard werken en creatief ondernemen slaagde hij erin een aantal succesvolle bedrijven op te bouwen, waaronder het Nederlands Talen Instituut en Lekturama. Bij zijn overlijden in 2001 ging een deel van zijn aanzienlijke vermogen over naar de Van Leeuwen Van Lignac Stichting.

G. Ph. Verhagen - Stichting
Lees meer +

G. Ph. Verhagen - Stichting

De Stichting heeft tot doel het verlenen van steun aan sociale en culturele instellingen, die in groot Rotterdam gevestigd zijn en bij hoge uitzondering aan nationaal opererende instellingen. Een bijdrage is alleen beschikbaar voor stichtingen, verenigingen en soortgelijke instellingen. Individuen, bedrijven of instellingen met een commerciële (neven) doelstelling worden niet gesteund.

IVA Groep
Lees meer +

IVA Groep

IVA Groep is uw totaalleverancier voor al uw kantoorbenodigdheden. Bij ons kunt u terecht voor echt álles wat u kunt bedenken op het gebied van communicatie en kantoor. Ons concept is om u tijd te besparen en te ontzorgen. Tegenwoordig moet er steeds meer werk worden gedaan met steeds minder mensen. De accountmanagers van IVA nemen u graag werk uit handen door complete projecten te begeleiden en uit te voeren. Zo ontwerpen wij bijvoorbeeld uw logo en huisstijl maar tegelijkertijd verzorgen wij ook uw nieuwe drukwerk en plaatsen en onderhouden wij uw benodigde printer of copier.

Studio Poseidon
Lees meer +

Studio Poseidon

Studio Poseidon, een zelfstandige bureau welk gespecialiseerd is in het ontwerpen, realiseren en beheren van websites voor met name het midden - en kleinbedrijf, verenigingen en particulieren. Bent u op zoek naar een bedrijf dat professioneel, snel en voordelig een website voor uw doelgroep creëert dan bent u hier op de juiste plaats beland. Voor met name Shantykoren kunnen wij een leuke aanbieding doen.

VSB Fonds
Lees meer +

VSB Fonds

Stel je eens voor...

een samenleving waaraan iedereen meedoet, waar mensen elkaar ontmoeten en begrijpen, elkaar inspireren, zich ontwikkelen en een bijdrage leveren.

Zo'n samenleving begint met mensen met een plan, een idee of een ideaal. Met mensen die denken en vervolgens doen. VSBfonds steunt deze mensen, niet alleen met geld, maar ook met kennis, ervaring en een professioneel netwerk.

Rommerts Ship Design
Lees meer +

Rommerts Ship Design

Since the founding in 2010 Rommerts Ship Design is specialized in the design of Inland Waterway Vessels. For many years we have worked on a wide range of various projects in relation to the Inland Waterway Industry.

With a tight control over the construction process and extensive contacts with suppliers, we are capable of making every design completely according to the specific demands of the client.

We would like to invite you to our office and show us your plans. We translate your plans into a totally custom made design.

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond
Lees meer +

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond

Veiligheid Voorop, dat doe je samen! Het is belangrijk dat je veilig woont in je eigen huis. Brandpreventie hoort daar ook bij. Daarom is Brandweer Rotterdam-Rijnmond de campagne Veiligheid Voorop gestart. In deze campagne gaat het om wat je kunt doen om de brandveiligheid in je eigen woning te vergroten.

LTP Business Phychologist
Lees meer +

LTP Business Phychologist

LTP weer Nr.1 in de HRM Top 100


Een team van ervaren bedrijfspsychologen, economen en bedrijfskundigen. Wij voorzien u van de beste inzichten en adviezen om uw medewerkers of organisatie beter te laten presteren.

Vessel11
Lees meer +

Vessel11

In de Rotterdamse Wijnhaven, vlakbij de Regentessebrug, ligt een felrood lichtschip. Dit voormalige Engelse lichtschip ligt al jaren op deze plek, waar het als horecagelegenheid dienst heeft gedaan. In 2008 kreeg Lightvessel no. 11 nieuwe eigenaren. Het schip werd grondig opgeknapt en op 1 november 2009 geopend als Iberisch restaurant Tinto. Het ligt op een prachtige locatie naast het Havenmuseum en het Maritiem Museum, waar ook het voormalige lage licht van Hoek van Holland als museumobject te vinden is.

Lelieveld verhuur
Lees meer +

Lelieveld verhuur

Leliveld verhuur is een unieke leverancier op gebied van materialen voor uw evenement of feest. Ons uitgangspunt is om over een ruim assortiment te beschikken, zodat wij u in alles kunnen voorzien. U heeft hierdoor niet met allerlei toeleveranciers te maken, wat een korte communicatielijn en snel handelen mogelijk maakt.

WG Theatertechniek
Lees meer +

WG Theatertechniek

WG theatertechniek verhuurt, verkoopt en installeert professionele audio-apparatuur. Er wordt uitsluitend gewerkt met A-merken zoals d&b audiotechnik, Sennheiser, DPA en Digidesign. Naast theater-gerelateerde opdrachten verzorgt WG het geluid voor evenementen, concerten, presentaties, enz.

Watertaxi Rotterdam
Lees meer +

Watertaxi Rotterdam

Watertaxi Rotterdam, sneller door Rotterdam Met zo'n 50 aanlegplaatsen in Rotterdam en omstreken is Watertaxi Rotterdam het snelle en betrouwbare alternatief voor iedereen die reistijd wil besparen. Maar het is ook een spectaculaire belevenis om Rotterdam vanaf de rivier te ervaren. En hoe meer mensen aan boord, des te lager de kosten per persoon.sel no. 11 nieuwe eigenaren. Het schip werd grondig opgeknapt en op 1 november 2009 geopend als Iberisch restaurant Tinto. Het ligt op een prachtige locatie naast het Havenmuseum en het Maritiem Museum, waar ook het voormalige lage licht van Hoek van Holland als museumobject te vinden is.

Hans van der Sluijs
Lees meer +

Hans van der Sluijs

Maritiem adviseur bij de Stichting Shantyfestival Rotterdam

Weska
Lees meer +

Weska

“Als schoonmaak-totaalleverancier met meer dan 40 jaar ervaring durven wij best te stellen dat wij smetteloos betrouwbaar zijn. Wij zorgen ervoor dat u, als schoonmaakprofessional, tijd en geld bespaart! Ontdek wat Weska voor u kan betekenen en schroom vooral niet om ons uit te dagen!”

Rotterdam Festivals
Lees meer +

Rotterdam Festivals

Uit in Rotterdam? Rotterdam Festivals is de agenda van alle evenementen en festivals in de stad. Volg ons op Facebook en Twitter, met het laatste nieuws over festivals in Rotterdam. Alle activiteiten in Rotterdam op het gebied van kunst, cultuur en uitgaan zijn te vinden op de website van Uitagenda Rotterdam. Uitgaan in Rotterdam begint hier!

Milot Reizen
Lees meer +

Milot Reizen

Milot Reizen Reisbureau & Touringcarbedrijf Slinge 165 3085 ER Rotterdam

ROTEB
Lees meer +

ROTEB

Rotterdam wil een schone, groene en gezonde stad zijn. Door uw afval op de juiste manier te scheiden en in te leveren, draagt u daaraan uw steentje bij. Het gescheiden afval wordt hergebruikt, waarmee u grondstoffen en energie helpt besparen.

Van Dalsen Tentenverhuur
Lees meer +

Van Dalsen Tentenverhuur

Bij Van Dalsen tentenverhuur helpen wij u bij het vinden van de perfecte tent voor uw event. Met bijna 20 jaar ervaring kunnen wij u persoonlijk adviseren zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Als u kiest voor Van Dalsen tentenverhuur bent u ervan verzekerd dat uw feest of evenement onvergetelijk wordt!

LOXAM
Lees meer +

LOXAM

De LOXAM groep is met een netwerk van ruim 600 vestigingen verspreid over 11 landen een van de maatgevende verhuurorganisaties van Europa. De kwaliteit is gewaarborgd middels ISO 9001 en 14001 certificering voor de volledige groep. Bovendien zijn alle Nederlandse vestigingen ook VCA*-gecertificeerd.

Schaap Geluidstechniek
Lees meer +

Schaap Geluidstechniek

De kern van Schaap Geluidstechniek® is sinds 1959 geluidsapparatuur en verhuur. Tegenwoordig een allround AV-bedrijf. Specialist in audio, video, presentaties, beamer, projectie, verlichting, podium en trussen. Schaap Geluidstechniek adviseert de juiste oplossing, is prijsbewust en voert de werkzaamheden vakkundig uit.....

Maritiem Museum
Lees meer +

Maritiem Museum

In het Maritiem Museum Rotterdam ontdek je de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven. Ga mee op reis door ons maritieme heden en verleden in eigentijdse tentoonstellingen voor grote én kleine avonturiers. Luister naar verhalen, bewonder topstukken uit onze vooraanstaande collectie of doe mee aan een van de vele activiteiten. Het museum ligt in de oudste en grootste museumhaven van Nederland waar je op historische schepen en kranen beleeft hoe de wereldhaven Rotterdam op déze plek begon.

Port Of Rotterdam
Lees meer +

Port Of Rotterdam

Rotterdam is een haven van pioniers. In de dynamische wereld van logistiek en industrie betekent stilstand achteruitgang. Daarom zoeken we in Rotterdam continu naar antwoord op de vraag hoe het slimmer, efficiënter, beter en duurzamer kan.

 

 

TOP